Kenneth Martínez presenta les línies mestres del programa electoral del PSC

També s'ha presentat al que serà el coordinador del programa electoral del partit, Baltasar Santos

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’actual alcalde i candidat del PSC a les eleccions municipals, Kenneth Martínez, ha presentat aquesta tarda les línies mestres del programa electoral dels socialistes.

“Portem mesos treballant amb militants, entitats i veïns i veïnes en un programa pensat per a la majoria del Vendrell, pels 40.000 habitants i els 36 km²” ha assegurat l’alcalde. A més, ha reivindicat que “la gent sap que aquest programa serà una realitat perquè fem allò que diem com demostra el fet que el 80% del programa de 2019 és ja una realitat”.

Martínez ha presentat al que serà el coordinador del programa electoral del partit, Baltasar Santos. L’actual 1r secretari del partit és també psicòleg i actual regidor d’hisenda i recursos humans i ja va coordinar els treballs del programa de 2019.

“La transformació urbana i la cohesió social i territorial són els pilars fonamentals del nostre projecte de ciutat. Així ho hem demostrat en aquests 4 anys i així ho seguirem demostrant a partir de 2023” ha destacat Santos.

El candidat ha afirmat que el del PSC és un projecte transversal, central i majoritari, que aspira a sumar una àmplia majoria d’optimistes.

Per últim, el candidat i el coordinador del programa han explicat que s’està treballant en mesures concretes, ambicioses i realistes que veuran la llum en les pròximes setmanes.