Jornada de la Xarxa de Joves Creadors ‘Teixint aliances!’ a Vilafranca

La jornada se celebrarà el dissabte 11 de juny a l'Espai Jove La Nau, a partir de les 10 i fins a les 14h,

Amb l’objectiu de generar un espai de trobada d’interès per als i les joves al voltant de l’emprenedoria cultural, la innovació i els projectes de creació artística, i poder teixir un espai d’intercanvi, inspiració i connexió entre joves amb diverses inquietuds, es presenta la primera edició d’una Jornada de la Xarxa de Joves Creadors (XJC) de Vilafranca.

La XJC va néixer a través de La Nau, Espai de Creació, programa d’impuls de la creació i la participació juvenil de l’espai jove, amb l’objectiu de donar suport, orientació i visibilitat a persones joves amb inquietuds creatives, ganes d’explorar noves disciplines, indistintament que aquests projectes siguin personals o col·lectius.

Tot plegat amb la voluntat de promoure el talent juvenil i les habilitats de les persones joves per transformar i impactar en l’entorn més pròxim, construir una societat més justa i sostenible, i enriquir i innovar en la nostra societat.

La jornada se celebrarà el dissabte 11 de juny a l’Espai Jove La Nau, a partir de les 10 i fins a les 14h, està oberta a totes aquelles persones que tinguin entre 16 i 35 anys i tinguin inquietuds artístiques, culturals i d’innovació.

La jornada, a la qual donarà la benvinguda el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, s’obrirà amb una presentació i dinàmica participativa sobre les habilitats creatives i l’emprenedoria. Posteriorment es realitzarà una taula rodona sota el títol d’Experiències compartides, i comptarà amb la participació de la productora audiovisual Nebraska Produccions, la dissenyadora de moda Blanca Ferré i l’estudi de disseny gràfic Ladyssenyadora. Aquests són projectes amb un llarg recorregut d’èxit més enllà del Penedès que en el seu moment van ser projectes de negoci emergents i creatius impulsats per joves del territori. Es posarà en valor el camí que han hagut de recórrer per situar-se al punt on es troben actualment. Seguirem amb el cicle “Xerrada en xarxa” on el projecte Hyptia, impulsat per una jove de la XJC, ens parlarà sobre la sostenibilitat, la identitat i la moda com a llenguatge.

Es clourà la jornada amb l’actuació musical de Jade, projecte musical emergent impulsat per un jove de la XJC.

La inscripció a la jornada és gratuïta a través de joventut.vilafranca.cat i per més informació a lanau@vilafranca.cat , 636 935 466 (whatsapp) o el tel. 937 683 868.