Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Ja és possible allargar el temps d’estacionament més enllà de les 2 hores a la zona blava de Vilafranca

Avatar photo

Aquesta mesura facilitarà que la ciutadania que utilitzi la zona d’estacionament regulat pugui ampliar el període d’estacionament si ho necessita

Atenent les peticions de molts ciutadans i ciutadanes, a partir d’avui dimecres 24 de maig ja és possible ampliar el temps d’estacionament a la zona blava  d’aparcament regulat a Vilafranca. Fins ara l’estacionament estava limitat a 2 hores, però des d’avui és possible allargar el temps d’estacionament un màxim de 2 hores més, tant a través dels parquímetres com de l’aplicació mòbil. Cal recordar que els nous parquímetres permeten la possibilitat d’introduir el número de matrícula i, per tant, no és necessari tornar al punt d’estacionament per col·locar el tiquet en paper a l’interior del vehicle.

Aquesta mesura facilitarà que la ciutadania que utilitzi la zona d’estacionament regulat pugui ampliar el període d’estacionament si ho necessita.

 

La zona d’estacionament regulat és un sistema implantat en moltes ciutats amb l’objectiu de limitar la durada de l’estacionament en superfície i assegurar la rotació de vehicles en carrers propers a les zones comercials i de serveis.

El fet de facilitar la cerca d’aparcament evita que els vehicles circulin innecessàriament aconseguint una major fluïdesa del trànsit i menys contaminació ambiental.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Chicuelo presenta ‘Caminos’ a la Violeta d’Altafulla

Notícia següent

Alcarràs obre aquest dijous la nova tirolina del Parc de la Via

Notícies relacionades