Les últimes places per participar a la Festa Major dels Petits s’ompliran per ordre d’arribada

Per bé que les altes xifres de participació van ser altes, encara hi ha places disponibles a quatre balls del seguici

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dijous i divendres de la setmana passada es van realitzar les inscripcions per participar en la Festa Major dels Petits de Vilafranca. Les jornades es van desenvolupar amb normalitat i a mesura que avançava la tarda els balls es van anar omplint. Es van inscriure un total de 302 infants que van completar les places que oferien la majoria de balls.

Per bé que les altes xifres de participació van ser altes, encara hi ha places disponibles a quatre balls del seguici: Drac, Nans, Ball Pla i Figuetaires.

Per inscriure’s cal adreçar-se a l’Escorxador (C/ Escorxador, 21) els dimarts de 10h a 14h o bé els dijous de 16h a 20h durant el mes de juny. La documentació que es requereix és un document que acrediti l’edat de l’infant. S’atendrà per ordre d’arribada fins a completar les places vacants.

Per a més informació sobre la Festa Major dels Petits 2023 i el procés d’inscripcions us podeu adreçar al Servei de Cultura o bé consultar les webs: www.vilafranca.catwww.cultura.vilafranca.cat i www.festamajorvilafranca.cat.