L’espectacle ‘In Art we trust’ del Circ Raluy Legacy arriba a Calafell

En el nou Show la família Raluy ens presenta la seva producció més visual i sorprenent que ha creat fins el dia d’avui

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

A partir del dijous 11 d’agost i fins al diumenge 28, el Circ Raluy Legacy, presentarà a Calafell la que és la seva producció més sorprenent i arriscada fins al dia d’avui. Un fascinant Show amb reconeguts artistes internacionals, una exclusiva i singular producció que desplega tot el seu art i el “savoir faire” de la família Raluy amb un objectiu clar: viure, sentir i compartir aquest ART tan singular que és el circ.

“In Art we trust és un sorprenent show sense precedents que ens transporta a la més pura essència del circ, quan la sorpresa i l’emoció fascinaven al públic, deixant-se impressionar per l’espectacle. Amb aquesta producció hem volgut retre homenatge a l’art, amb el que vivim i confiem des de fa més de cent anys, les sis generacions de la família ”comenta Louisa Raluy codirectora del circ.

Estem davant la producció més visual i sorprenent que la família ha creat fins al dia d’avui. No és només un espectacle de circ, combina moltes tècniques on es troben diferents mons i disciplines. La família s’ha  deixat la pell i el cor en aquest nou espectacle on cada número és una obra d’art per si mateixa. S’ha reunit el millor team per oferir-vos el millor circ. Esteu preparats?

La nova producció compte amb ingredients d’excepció: Els Triplets, uns Trapezistes que ens faran volar, la màgia de Rodrigo Tolzen que ens farà creure en l’impossible, un número de suspensió capil·lar on Eva Swartset penjada només pel cabell, fascinarà a grans i petits. Sian, una singular malabarista de l’Índia que fa malabars amb diferents objectes però amb els peus. Tornarem a gaudir de Dimitri un estrany presentador i autèntic showman que ens acompanyarà durant les dues hores de l’espectacle. Les noves aventures de Bigotis i Pietro ens faran riure i tornar a la infantesa. El duo Valencia ens presentarà un número de risc, de molt risc, la roda de la mort girarà a velocitats d’infart moguda únicament pels dos artistes que la fan girar, una posada en escena només a l’abast dels millors acròbates d’elit. Aquestes són només algunes de les sorpreses que t’esperen a In Art we trust.

Continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura,  la companyia continua a la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres.