En llibertat el menor que va agredir un altre per ser homosexual a Calafell

Els fets van tenir lloc una matinada al Passeig Marítim del municipi

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir el passat dimarts un menor d’edat com a presumpte autor de dos delictes: un contra l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i l’altre de lesions.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat 23 de desembre al Passeig Marítim de Calafell quan el detingut va demanar a la víctima una cigarreta.

Un cop aquesta va accedir a donar-li el tabac, l’arrestat va exigir-li que li donés més cigarretes moment en què els amics de la víctima van recriminar-li la seva actitud.

Va ser llavors quan l’agressor va insultar-lo per la seva condició sexual i tot seguit li va propinar un cop de puny al nas. Després de l’agressió, l’individu va fugir corrents amb un grup de persones amb les quals anava.

Tant la víctima com els amics que l’acompanyaven van tenir clar des d’un principi que l’autor de les lesions la va escollir per la seva estètica i condició sexual ja que autor i víctima no es coneixien.

A més, el detingut va anar directament a demanar-li tabac tenint en compte que  el propi agressor estava fumant i els acompanyants de la víctima també.

Seguidament, el denunciant va marejar-se i els seus amics van acompanyar-lo al Centre d’Atenció Primària (CAP) on va rebre assistència sanitària.

Arran de tot això, la Unitat d’Investigació del Vendrell va obrir una investigació que va concloure dimarts passat amb la detenció del menor per l’agressió homòfoba.