Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

En funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Sant Sadurní

Avatar photo

L'estació compta amb dues unitats de càrrega semirràpida de 22kw/h i es podrà fer servir a través de l'aplicació mòbil d'Electromaps

Des d’aquest dimecres ja es troba en funcionament l’estació de càrrega de vehicles elèctrics instal·lada a l’aparcament del Pont Romà de Sant Sadurní. Es tracta d’un dels serveis de què disposa aquest remodelat espai d’estacionament i que estava pendent que es posés en marxa després de les obres de reurbanització.

Compta amb dos punts de càrrega semirràpida de 22kw/h cadascun. Per fer-los servir caldrà tenir instal·lada al dispositiu mòbil l’aplicació d’Electromaps www.electromaps.com/es/app.

 

En aquesta primera fase d’implantació l’ús del punt de recàrrega elèctric serà gratuït, amb un temps màxim d’1 hora i mitja. Una vegada completat aquest termini màxim, caldrà deixar lliure l’estació de càrrega així com la plaça d’estacionament.

Bé des del mateix punt de recàrrega com des de l’aplicació mòbil es podrà fer seguiment de la disponibilitat i del temps d’ús. L’Ajuntament i la Policia Local també disposaran de dades i informació en temps real, així com un aplicatiu informàtic per tal de vetllar per una gestió i ús adequat d’aquest servei.

 

En els pròxims mesos està previst regular aquest servei a través d’un preu públic.

Carles Del Amor, regidor de Mobilitat: «Amb aquest servei posem els mecanismes perquè la ciutadania s’animi a buscar altres models de mobilitat i deixar enrere els combustibles fòssils.  Alhora seguim apostant en municipis com el nostre pels desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic amb el bus urbà, sempre en benefici de la sostenibilitat i el medi ambient».

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − 6 =

Notícia anterior

La biblioteca de Solsona acull un taller sobre les relacions maternofilials

Notícia següent

Les escoles de Salou preparen les Portes Obertes de cara al pròxim curs

Notícies relacionades