Els Castellers de Vilafranca reprenen els assajos aquest divendres

La colla treballarà amb grups reduïts estables i serà obligatori l'ús de mascareta en tot moment

Els Castellers de Vilafranca tornen a assajar aquest divendres al vespre, reprenent una activitat que va quedar aturada el març de l’any passat amb l’esclat de la pandèmia. La previsió dels Verds és treballar en grups reduïts estables d’un màxim de 20 persones, tal com marca el Procicat.

Cada grup tindrà uns dies d’assaig assignats i treballarà preferentment a l’aire lliure. Una altra de les mesures de protecció serà l’ús obligatori de mascareta en tot moment, així com la higiene constant amb gel hidroalcohòlic.

Tot i la represa, la colla matisa que respectarà aquells castellers que prefereixin esperar més temps a incorporar-se, en funció de l’evolució de la covid. “La colla els estarà esperant, sigui quan sigui”, afirmen en un comunicat.

L’entitat remarca que durant aquest darrer any sense assajos s’ha mantingut activa portes endins, treballant per fer viable la represa dels assajos i actuacions. “Ho continuarem fent, per a què més aviat que tard es puguin tornar a aixecar castells a les places d’arreu del país”, destaquen.