La Xarxa Vendrellenca sol·licita un ple extraordinari d’ordenances fiscals

Pel que fa a les pujades anunciades d’impostos, l'associació indica que no està d'acord i que "la pròrroga de les ordenances seria dolent per al nostre municipi"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Xarxa Vendrellenca ha volgut mostrar en un comunicat, la seva preocupació sobre la retirada del punt de les ordenances fiscals per part del Govern al ple del dia 31, així com per les afirmacions de l’alcalde, sobre els problemes que suposarà la prorroga forçada per falta de recolzament per aprovar les ordenances fiscals per al 2018.

L’associació veïnal considera que “és molt necessari que el govern amb la resta de grups trobi una solució, per tal de tirar endavant una proposta que sigui bona per a tots”. Per aquesta raó, la Xarxa Vendrellenca creu que és necessari fer un ple extraordinari “on cada partit defineixi la seva posició en aquesta matèria i fruit del debat, s’arribi a una entesa entre tots i s’aprovin les ordenances fiscals per al 2018”. Altre dels motius per sol·licitar aquest ple extraordinari és degut a les declaracions que va fer l’alcalde als mitjans de comunicació, en les que va dir que “hi ha inversions que no es podran porta a terme”.

Pel que fa a les pujades anunciades d’impostos, l’associació indica que no està d’acord i que “la pròrroga de les ordenances seria dolent per al nostre municipi” i per això insten a buscar una proposta adhient recolzada per tots els grups”.