‘Wasted’ tanca el nou projecte (off) Temporada

Aquest divendres arriba la darrera proposta d'aquest semestre, especialment dirigida als joves

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'espectacle Wasted. Foto: Aj. del Vendrell

El Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Vendrell.

Les dues primeres propostes han tingut una gran acceptació entre el públic, i aquest divendres arriba la darrera proposta d’aquest semestre, especialment dirigida als joves.

L’argument situa l’Edu, la Carlota i en Dani, en un moment en què es troben a l’arbre d’en Toni. Avui fa deu anys que es va morir. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros, sorgeixen els records: Com era en Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se’n recorden. El temps esborra moltes coses. I ells? Què volien fer ells quan tenien quinze anys? Què volien ser?

La peculiaritat d’aquest nou projecte de l’Off Temporada és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d’entrades, ja que l’aforament és molt limitat.