Un alumne de l’escola Marta Mata és el guanyador del X Concurs digital infantil d’Aigües de Tomoví

Es lliuren els premis del X Concurs digital infantil d’Aigües de Tomoví, en què també han resultat finalistes 7 nens de la vila

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dídac Ramos, de l’escola Marta Mata, ha resultat guanyador del X Concurs digital infantil d’Aigües de Tomoví, que enguany tenia com a tema la depuració i reutilització de l’aigua.

A més, Júlia Ambrona, del col·legi Sagrat Cor; Laura Vozmediano, del col·legi Sagrat Cor; Lucia Martínez, de l’escola Pau Casals; Anina González, de l’escola Marta Mata; Edurne Sánchez, de l’escola Àngel Guimerà; Biel Alonso, de l’Escola Àngels Garriga, i Martina Domingo, de l’escola Àngels Garriga, han resultat finalistes i tots ells han rebut els seu premis. El nen guanyador ha rebut una tablet i cadascun dels nens finalistes una càmera de fotos aquàtica.

La regidora d’Aigües, Camil·la Barnadas, els va lliurar els premis el passat dijous 6 de juliol, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, i va destacar l’aspecte educatiu d’aquesta iniciativa que “ha servit per ensenyar els alumnes, i també conscienciar-los, sobre el circuit de la depuració de l’aigua i la seva reutilització”. L’acte també va comptar amb la presència del responsable del Servei Municipal d’Aigües, Sergi Martí, que va ressaltar la gran participació que hi ha hagut.