Última representació dels Pastorets del Vendrell

Aquest diumenge, 4 de febrer, a les 5 de la tarda, s’aixecarà el taló del Teatre Àngel Guimerà per escenificar l’última representació

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest diumenge, 4 de febrer, a les 5 de la tarda, s’aixecarà el taló del Teatre Àngel Guimerà per escenificar l’última representació dels Pastorets del Vendrell d’aquesta exitosa temporada 2017-2018.

Cal dir que les tres escenificacions que s’han portat a terme, han estat un èxit total, la nova obra d’enguany, totalment renovada, ha estat molt ben acceptada pel nombrós públic assistent. Nous decorats, nous efectes especials, ballets del poble i de dimonis, un equip humà amb més de 150 persones amb una dedicació totalment altruista i tots sota la direcció del Jordi Urgell.

Enguany s’ha palesat, novament, que al Vendrell s’escenifiquen uns Pastorets que a la vegada són tot un espectacle, vint-i-sis quadres, alguns plàstics, fan les delícies dels assistents.

Només queda una oportunitat per anar-los a veure, realment val la pena. Un part dels típics i popular Pastorets, una introducció bíblica, la recitació del poema de Nadal d’en Josep M. de Sagarra i un pròleg d’entrada amb una al·legoria al Vendrell i a la tradició del Nadal, fan que siguin uns Pastorets familiars i inoblidables, dignes d’anar-los a veure.