Tot a punt per a la 33a edició de la Mitja Marató del Vendrell

Tindrà lloc el proper diumenge 27 d’octubre

Imatge de la roda de premsa de la 33a edició de la Mitja Marató del Vendrell. Foto: Cedida

El proper diumenge 27 d’octubre tindrà lloc la 33a edició de la Mitja Marató del Vendrell amb cinc proves: la Mitja Marató de 21 km, la de 10 km, la de 5 km, curses infantils i l’Specials.

La Mitja i les curses 10 km i 5 km començaran a les 9:30 h amb sortida i arribada a la Rambla. Quan finalitzi la Mitja, es faran les curses infantils i l’Specials.

El regidor d’Esports, Rubén Gràcia, ha destacat que “es comptarà un any més amb la participació de Tots Junts Correm, un col·lectiu que fa una valuosa tasca d’integració i solidaritat”. També ha fet un agraïment a totes les empreses, persones particulars i entitats que hi col·laboren, especialment a Runners el Vendrell, Filirun i Triathlon Penedès Costa Daurada. Representants d’aquestes tres entitats han fet fet una crida a la participació, tant de corredors com de voluntaris, que són molt necessaris per al bon desenvolupament d’aquest esdeveniment esportiu. Rubén Gràcia, també ha fet una menció especial a la col·laboració d’alumnes del cicle formatiu d’Ensenyament i Animació Sociesportiva (EAS) de l’institut Andreu Nin.

Les inscripcions es poden fer al web www.mitjadelvendrell.org, en la qual també s’hi poden inscriure les persones que vulguin col·laborar com a voluntaris per donar suport a l’organització. Tots els participants rebren com a obsequi una samarreta tècnica commemorativa de la cursa.

Una de les novetats d’enguany serà que, al tractar-se de la 33a edició, la persona que es classifiqui en la posició 33 tindrà un premi especial gràcies a la col·laboració de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa.