Seve M. Galván serà el cap de llista de la candidatura dels barris marítims al Vendrell

Els veïns de les poblacions de les platges i les urbanitzacions volen tenir veu i vot a l'Ajuntament del Vendrell enfront de la situació d'abandó en què es troben les poblacions

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’AVP – Agrupació Veïnal Poblacions de Coma-ruga, Sant Salvador, El Francàs, Sant Vicenç de Calders i Urbanitzacions es presentarà a les pròximes eleccions a l’Ajuntament del Vendrell i és que finalment han obtingut les signatures necessàries per tal de dur-ho a terme. L’agrupació de veïns que es presenta a les pròximes eleccions municipals pel Vendrell, sota les sigles AVP integra a persones de diferents ideologies unides amb un objectiu comú: donar veu i vot a l’Ajuntament als veïns de les platges i urbanitzacions i posar fi a la situació d’abandó en què es troben les poblacions.

AVP no s’identifica amb cap partit polític i els integrants de la candidatura són veïns de les poblacions, residents habituals o de segones residències que han decidit passar a l’acció.
Durant la jornada del diumenge 24 de març es va celebrar el procés d’elecció dels candidats que ocuparan els primers llocs de la llista electoral. Es compta amb un equip seriós i format de persones coneixedores de les poblacions, que no han estat vinculades al món de la política anteriorment i han decidit participar en la gestió de l’Ajuntament, portant la veu dels veïns. La participació dels membres de la Junta en la configuració de la llista electoral va ser un èxit, superant el 90%, en un procés amb total transparència. El resultat contempla la paritat entre homes i dones i es considera un excel·lent punt d’arrencada per a aquesta Agrupació.
Els primers llocs de la candidatura estan ocupats per:
1.- Seve M. Galván, 47 anys. Nascut en Coma-ruga. Enginyer en Informàtica. Experiència laboral en Creu Roja, sector immobiliari i centre comercial. Actualment responsable de Servei informàtic en una consultora per al sector d’Automoció.
2.- Bàrbara María Peris Sellés, 45 anys, nascuda a Barcelona. 20 anys en el’Eden Park, actualment viu en el Francàs. Grau en Turisme i Màster en Direcció Hotelera. Últims 5 anys treballant en hotels. Mare optimista, empàtica, treballadora i lleial.
3.- Albert Garriga Fonts, 64 anys, nascut en el Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders, amb segona residència en Coma-ruga des de l’any 1980. Assessor financer jubilat.
4.- Sergio Vázquez Iglesias, 38 anys nascut a Barcelona; des de 2003 en Coma-ruga. Professió Banca, 20 anys (Responsable d’Assegurances, Banca personal, canals digitals). Administració i finances / Comercial i Màrqueting.
5.- Gema Acedo López, 39 anys, veïna Coma-ruga des del 2006, Llicenciada en Dret, Màster Pràctica Jurídica Col·legi Advocats. Coneixements en el Grau Psicologia. Assessora i gestora empresa familiar. Especialment preocupada i involucrada en infància i joventut.
6.- Víctor Barbero Díaz, 46 anys. Des de 1995 en Coma-ruga. Reconegut Empresari de la Construcció en el Municipi.