fbpx

Setmana d’esport popular al Consell Esportiu del Baix Penedès amb volei i tennis platja

Avatar photo

Un centenar d'esportistes van prendre part dels tornejos de Volei Platja i de Tennis Platja els passat 15 i 17 d'Agost a Coma-ruga

Imatge del torneig de Volei Platja Mixte. Foto: Cedida

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava els passats dijous 15 i dissabte 17 d’agost activitats d’Esport Popular.

A la zona esportiva del nàutic de Coma-ruga es portava a terme un torneig de Volei Platja Mixte el dijous 15 d’agost i un torneig de Tennis Platja Mixte el dissabte 17 d’agost.

El torneig de Volei Platja comptava amb la participació de 16 equips i es plantejava un format de torneig amb fase prèvia i posteriors encreuaments finals en categories or i plata.

La classificació final de categoria PLATA la formaven els equips “Albal Team” en 3a posició, “Lolitas” en 2a posició i els “No tenemos nombre” en 1a posició.

La classificació final de categoria OR la formaven els equips “Saltalatas” en 3a posició, “Zombie Kids” en 2a posició i els “Tuffa Team” en 1a posició.

El torneig de Tennis Platja comptava amb la participació de 11 parelles portant a terme un torneig de matí en un format de lliga i encreuaments finals. La classificació final va ser per les parelles formades per Jaume Aragones – Joan Carles Aragones en 3a posició, Sergio Rodriguez – Toni Gonzalez en 2a posició i Toni Lopez – Miriam Sanchez en 1a posició.

Aquestes dues activitats formen part dels programes d’esport popular del Consell Esportiu del Baix Penedès i tindran continuïtat al llarg del mes d’Agost i inicis de Setembre amb tornejos de Volei Platja i Pàdel.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Preocupació per l’estat dels gegants del Vendrell

Notícia següent

El protocol contra les violències sexuals incidirà en l’oci nocturn i esdeveniments culturals de Calafell

Notícies relacionades