Se celebra la quarta “Festa al Barri” que promou la convivència i el civisme

La festa s’havia de celebrar el passat 27 d’octubre, però es va haver de suspendre per inclemències meteorològiques. La nova data és l'1 de desembre

Aquesta és una iniciativa que ha sorgit de les entitats que participen a la taula comunitària per dinamitzar i promoure activitats per a la convivència i el civisme en aquest barri. Enguany, així com es va fer l’any passat, amb l’objectiu d’embellir el barri, es tornarà a pintar el mur del c/ Sant Joan i ho farà l’artista guanyador de la darrera edició del Cultura Urbana.

Les entitats participants que organitzen la festa al barri són: Càritas El Vendrell, Grup de Dones Al-Manar, La Ballaruga, Ass. Joves i Esports de Catalunya, Actua SCCL, Grup de Dones del Vendrell, L’Embarcada , Casal Jove del Vendrell i veïns i veïnes del Vendrell. També hi participen les regidories de Serveis Socials i Joventut i la Policia Municipal.

Es convida a tots els vendrellencs i vendrellenques a participar en aquesta festa intercultural que ja forma part de l’agenda del municipi.