Se celebra el primer Birra’n’cama al Vendrell aquest dissabte

A causa dels atemptats de Barcelona i Cambrils, es va haver de suspendre la primera data donada d'aquesta Birra’n’cama

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Associació Tornem Alego organitza, aquest dissabte a la tarda a partir de les 19 h des de la plaça Nova i pels carrers del centre de la ciutat, el primer Birra’n’cama. Es tracta d’una iniciativa que vol, per una banda, dinamitzar un cap de setmana d’agost al centre del Vendrell i, per l’altra, que l’activitat sigui un punt de trobada per als amics per participar en una activitat diferent a les fins ara organitzades al Vendrell.

 

La dinàmica del Birra’n’cama es basa en un recorregut tancat que, a mesura que s’hi vagi avançant, els equips participants realitzaran proves tot demostrant les seves aptituds i habilitats, relacionades amb el món de la cervesa. A més a més, també s’hi pot participar recorrent tot l’itinerari, veient com participen els equips concursants i, a més, ser part del jurat de les proves. Durant tot el recorregut hi haurà música a càrrec dels John Lemon’s DJ.

 

En finalitzar el recorregut, a la plaça del Tívoli, es farà l’entrega de premis als equips participants, sopar popular i final de festa amb els mateixos John Lemon’s DJ i barra amb preus populars.

 

Els preus per participar a la gimcana són de 12 euros per persona (en equips de 4 persones) i s’hi inclouen 4 cerveses, got commemoratiu, barret exclusiu i sopar. Pels qui vulguin seguir el recorregut es vendran paquets de 4 cerveses i got commemoratiu per 6 euros. Finalment, per aquells que vulguin passar una estona, la cervesa serà al preu d’1,5 €.