Rècord de participació en la 5a Cursa Solidària Le Méridien Ra

Com en les últimes 3 edicions, tots els diners recaptats amb les inscripcions aniran destinats a la Fundació Càritas del Vendrell, un total aproximat de 2.000€

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge del regidor d'esports del Vendrell amb les guanyadores dels 10 km. Foto: Cedida

El passat diumenge va tenir lloc la cinquena edició de la Cursa Solidària de Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa de 5km i 10km entre Sant Salvador (El Vendrell), Calafell i Segur de Calafell. Una cursa solidària no competitiva adreçada a homes i dones que va batre rècord d’assistència amb 140 participants, i va ser la més ràpida de totes les edicions.

Com en les últimes 3 edicions, tots els diners recaptats amb les inscripcions aniran destinats a la Fundació Càritas del Vendrell, un total aproximat de 2.000€.

Els tres classificats en la categoría masculina de 10 km van ser Joan Baptista Sugranyes en tercera posició amb un temps de 35’57”, Nachete Palau entrava segon amb un temps de 34’52” i el guanyador Javier Jaimes amb un temps de 32’52”, casi un minut i mig menys que el guanyador de l’any passat.

I a la cursa de 5km, Pau Bigorra entrava en tercera posició en 17’50”, Luis Manuel Álvarez en segon lloc amb 17’11” i el guanyador va ser, per segon any consecutiu i amb la mateixa marca, l’Albert Pascual Albareda amb un temps de 16’06”.

Respecte les dones, les guanyadores a la distància de 10km van ser, Carolina Montañana en tercera posició amb un temps de 39’58”, Jessica Bonet en segona posició amb un temps de 38’12” i Laura Sanperro com a guanyadora amb un temps de 37’12, millorant en dos minuts i mig el temps de la guanyadora de l’any passat.

I en la de 5km, la tercera classificada va ser “Raquelaitor” González amb un temps de 23’13”, la segona classificada Jacqueline Gil amb un temps de 23’03”, i en primera posició amb un temps de 19’28” Yolanda Bergadà.

Després que, el Regidor d’Esports del Vendrell, Rubén Gràcia, la Regidora d’Esports de Calafell, Maite González i el director de Càritas del Vendrell fessin entrega dels premis als guanyadors, es va procedir al desitjat sorteig on molts dels participants es van endur premis des de tractament a l’Explore Spa de Le Méridien Ra fins a estàncies a l’hotel W Barcelona, passant per sopars al restaurant gastronòmic de Lo Mam o packs de productes de cosmètics.

Des de l’organització es va agraïr a tots els corredors per la seva participació i a tots els voluntaris, i als Ajuntaments del Vendrell i Calafell, per ser peces claus del bon funcionament de la prova.

La cursa es va tancar amb un esmorzar que tant voluntaris com participants van poder degustar.