Presó provisional per a un dels dos buscats per l’apunyalament mortal al Port Olímpic

La noia de 26 anys del Vendrell va morir a causa de l'agressió que va rebre quan intentava evitar que li robessin el telèfon dins d'un local d'oci nocturn

Imatge d'una dona dipositant una rosa blanca sobre altres rams de flors al mig de la plaça Vella del Vendrell. Foto: ACN.
El jutge ha decretat aquest dijous presó provisional per a una de les dues persones que els Mossos d’Esquadra buscaven des del 4 de setembre per l’apunyalament mortal a una jove de 26 anys al Port Olímpic de Barcelona. L’individu s’ha presentat de forma voluntària al jutjat, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els fets van tenir lloc en un local d’oci del Moll de Gregal. Dos individus van intentar robar un telèfon mòbil a una noia i aquesta ho va alertar a un membre del personal de seguretat del local. En intentar-los treure, un dels dos individus va agredir primer el treballador del local i després la propietària del telèfon, una veïna del Vendrell que moriria hores després en un centre hospitalari.
Els dos homes van fugir després dels fets. Dos dies després els Mossos els van identificar, i des d’aleshores els buscaven.