Marta Tobella: “El nou CAP de Coma-ruga serà la realitat més important del proper mandat”

Avatar photo

Marta Tobella ha anunciat que se suma al projecte de l’alcalde Kenneth Martínez per a situar als veïns i veïnes dels nuclis marítims al centre de l’acció de Govern.

 

En les darreres setmanes se t’ha anunciat com a candidata del PSC del Vendrell. Quin és el projecte d’aquest partit per a les platges del Vendrell?
Des del PSC del Vendrell, amb el lideratge del Kenneth Martínez al capdavant, som sensibles a les demandes dels ciutadans de Coma-ruga, Sant Salvador i El Francàs i som també conscients que als barris marítims cada cop hi viu més gent tot l’any i és per això que s’ha fet i s’està fent un esforç per apropar serveis als ciutadans i ciutadanes dels nuclis marítims.

Des de la Tinença d’alcaldia de cohesió territorial que l’alcalde m’ha proposat dirigir, impulsarem aquesta proximitat dels serveis públics ampliant-los i millorant-los per a fer-los més eficients per a tots els usuaris.

 

Creus que l’edifici Tabaris funcionarà com a un element important a l’hora de dinamitzar l’activitat econòmica i turística de Coma-ruga?
Tabaris és un exemple de l’ambiciosa transformació que s’està produint al centre dels barris marítims. El nou Tabaris contribuirà sens dubte a millorar la vida dels veïns doncs no només es dignifica un espai que estava molt malmès sinó que serà un centre cultural on s’explicarà la nostra història, turístic perquè hi anirà ubicada l’oficina d’informació turística i econòmic, ja que en el nou espai s’hi podrà dur a terme tota mena d’esdeveniments tant de caràcter públic com privat. Serà un edifici icònic al qual pronostico un gran èxit si tots els agents socials som capaços d’aprofitar-lo.

 

L’Alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, anuncia fa uns dies un acord per a l’ampliació del CAP de Coma-ruga. Com de necessari és aquest projecte?
Per la meva feina a la farmàcia conec de primera mà el que està passant i l’ampliació dels serveis mèdics són absolutament necessaris. L’actual ambulatori és insuficient, malgrat els esforços de la gent que hi treballa, per atendre a tota la població i ja no diem a la temporada turística. Aquesta és una reclamació legítima dels veïns de fa molt de temps.
L’acord a què s’ha arribat és molt benvingut i suposarà la realitat més important del proper mandat. Tot i així, mentre es materialitza l’ampliació, s’han de trobar solucions perquè els veïns i els turistes estiguin ben atesos. Aquest és un assumpte en què tindré una implicació del 100%

 

El descontentament sobre la gestió de les platges va ser un els eixos de la campanya de 2019 i aquest fet va propiciar la creació d’una candidatura de veïns i veïnes de les platges que va assolir representació a l’Ajuntament. Creu que l’actual Govern ha donat resposta a aquestes reclamacions?
L’assoliment d’un regidor va ser un fet nou, però ja sigui per incapacitat o per una gestió equivocada ha estat una candidatura que ha fracassat i no ha estat capaç d’aconseguir els resultats promesos, però és important analitzar els motius que van portar a molts veïns de les platges a confiar en aquella candidatura. Aquest mandat s’han fet esforços per donar resposta a moltes de les seves inquietuds (nou institut escola, nova sala de lectura, peatoanlització de Germans Trillas, millores a la via pública o a l’enllumenat entre d’altres) i ara és el moment de reforçar aquest lligam entre El Vendrell i els nuclis marítims i la millor manera de fer-ho és ampliant i apropant serveis als ciutadans.

Tenim la sort de comptar amb unes platges precioses que no s’han aprofitat com caldria i que són el nostre principal atractiu turístic. La candidatura del PSC te un objectiu clar que comparteixo: cuidar i valorar les nostres platges i escoltar en tot moment les reclamacions i necessitats dels nostres veïns i veïnes.

 

Què necessitem i què pot aportar vostè com a candidata a les platges del Vendrell?
Personalment, puc aportar un coneixement profund del territori i de les seves necessitats i una voluntat sincera de treballar i contribuir a la millora en benefici de tots. Per la meva feina tinc contacte amb molts veïns i conec de primera mà les nostres necessitats del dia a dia i que resumiria en els següents àmbits: manteniment, assistència sanitària, infància, educació, turisme, comerç i platges.

El nostre territori, Coma-ruga, Sant Salvador i El Francas, té un gran valor i l’activitat turística que s’hi genera és part fonamental de l’economia de tot el municipi. La nostra ubicació geogràfica ens dona una situació privilegiada doncs estem a prop de les grans ciutats i d’importants infraestructures però amb la suficient distància per preservar-nos de la massificació. M’estimo el lloc on tinc la vida, la família, la feina i els amics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils reconeix la trajectòria i els èxits esportius del Cambrils Club Natació

Notícia següent

El veïnat vota les lluminàries que s’instal·laran a Brises del Mar

Notícies relacionades