Dimecres, 12 de juny de 2024
És notícia

L’exposició sensorial de Cabosanroque arriba a la Sala Portal del Pardo

Avatar photo

El proper divendres 22 de febrer, a les 20 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo, s’inaugurarà l’exposició “No em va fer Joan Brossa”

Imatge de l’exposició “No em va fer Joan Brossa”, creada pel grup de música experimental Cabosanroque. Foto: Cedida

El proper divendres 22 de febrer, a les 20 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo, s’inaugurarà l’exposició “No em va fer Joan Brossa”, creada pel grup de música experimental Cabosanroque.

L’exposició és una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A més a més, es podran escoltar diferents fragments de la seva obra.

La intenció és crear una nova prosa objectual, d’interpretació lliure, que substitueixi els textos originals, però que alhora conservi oberta la potencialitat del seu significat i doni a l’espectador la llibertat de poder extreure’n la seva pròpia interpretació.

La instal·lació forma part del Programa d’exposicions itinerants de la Generalitat de Catalunya, que té la voluntat d’acostar l’art contemporani als ciutadans.

La inauguració comptarà amb la participació de Laia Torrents i Roger Aixut, els artistes i membres de Cabosanroque. Per tancar l’acte, Jordina Biosca, narradora i actriu, interpretarà una lectura de Joan Brossa.

L’exposició romandrà oberta fins al 24 de març i es podrà visitar en el següent horari: de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h i dissabte, diumenge i festius, d’11 h a 14 h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Joves intèrprets de Cervera actuarà a l’Auditori Pau Casals

Notícia següent

La participació ciutadana exclosa de l’anomenat “Pacte del Penedès Marítim”

Notícies relacionades