L’exconsellera Meritxell Borràs presentarà el seu llibre “34 dies de tardor i 1 de primavera”

El llibre el va publicar Símbol Editors el mes de setembre i és el diari de presó de l’exconsellera, amb pròleg d’Antoni Bassas

Imatge de l'exconsellera Meritxell Borràs. Foto: Cedida

Les conferències que organitzen l’ANC del Vendrell, i Òmnium Cultural del Baix Penedès, sota el guió de “Diàlegs per a una República”, comptarà amb la presència la exconsellera de la Generalitat Meritxell Borràs. Serà al Vendrell el pròxim dilluns, 8 d’octubre, a les vuit del vespre, 20 h al Centre Cívic de l’Estació.

“Soc a Brussel·les. El President ens hi ha convocat a tot el Govern …” així comença el text d’aquest llibre que és la transcripció,gairebé mimètica, del diari que l’autora va anar escrivint els dies que va estar tancada a una cel.la de la presó d’Alcalá-Meco.

34 dies de tardor i 1 de primavera és el relat, ple de coratge i sensibilitat, del temps que Meritxell Borràs estigué a la presó d’Alcalá-Meco la tardor de 2017. Una crònica personal i directa d’uns dies en què,com diu Antoni Bassas en el pròleg, la set de revenja de l’Estat portà el Govern de Catalunya a la presó i l’exili.