L’Auditori Pau Casals acull la projecció de la pel·lícula “Reparto Obsesivo”, un film basat en la història del TOC

L’acte està organitzat per Món Tocat Baix Penedès i serà el proper dijous dia 12 d’abril a les 19.30 hores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Auditori de l’Escola Municipal de Musica Pau Casals del Vendrell acull el proper dijous dia 12 d’abril, a partir de les 19.30 h, la projecció de la pel·lícula Reparto Obsesivo, un film basat en una història de TOC real, realitzada pels responsables de TOC Granada.
El guió original és d’Aurelio López i està dirigida i editada per Rodrigo Martín.
Aquesta és una manera més d’apropar-se a les persones i les famílies de les persones que pateixen aquest trastorn. La projecció és gratuïta i està oberta a tothom. La presentació anirà a càrrec de Montserrat Navarro, fundadora de Món Tocat Baix Penedès. En aquest acte, també hi prendran part Noelia Romero i Sara Arranz, psicòloga i psiquiatra respectivament del CSMA Vendrell. En aquesta trobada també hi prendran part testimonis del TOC per aportar la seva experiència en aquest trastorn de la ment.
L’acte de presentació de Món Tocat Baix Penedès va tenir lloc el passat 16 de novembre i partir d’aquella data es realitzen reunions quinzenals amb les persones que ho pateixen i familiars. Properament, començaran diferents tallers setmanals per a les persones que viuen de prop el TOC.

Aquest acte està organitzat per Món Tocat Baix Penedès amb la col·laboració de la Regidoria d’Infància i Joventut.