L’Arrosseria de Cunit i La Cuina de la Marga del Vendrell concursen aquest dijous al programa Joc de Cartes

El programa en format estiu s'emetrà a les 22.30 hores a TV3

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El programa “Joc de Cartes – Estiu” de TV3 visitarà aquest dijous a les 22.30 hores, dos restaurants de la nostra comarca juntament amb un de Torredembarra per tal de saber quin és el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada. Concretament, els dos concursants del Baix Penedès són l’Arrosseria de Cunit i La Cuina de La Marga.

El programa conduït pel xef Marc Ribas, va començar la temporada d’estiu el passat dia 3 d’agost i es va traslladar a tres restaurants de la Costa Brava buscant la millor terrrassa gironina i aquesta setmana és el torn de la Costa Daurada.

La Ciutat del Baix Penedès ha parlat amb els propietaris de La Cuina de la Marga i de l’Arrosseria abans que s’emeti el programa i això és el que ens han explicat:

Àlex Hellin, propietari i cuiner de la Cuina de la Marga del Vendrell ens ha explicat que els hi va fer molta il·lusió que els truquessin per tal de participar al concurs de TV3 de Joc de Cartes i que han estat uns dies intesos i molt satisfactoris. “El fet que ens hagin trucat ja ha estat un regal després de 25 anys de trajectòria”.

Per la seva banda, Carme García i Andreu Ruiz, propietaris de L’Arrosseria de Cunit, ens ha explicat que “va ser una autèntica sorpresa que ens truquès TV3 per participar i ha estat una experiència molt xula i per recordar”.