Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La Sala Portal del Pardo acull una exposició col·lectiva de 15 anys de ceràmica a la galeria de Camil·la Pérez Salvà

Avatar photo

La inauguració serà el pròxim divendres 7 de desembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo

Escultura La Plomada. Foto: Ton Barnadas.

El divendres 7 de desembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “15 anys de ceràmica”, de Camil·la Pérez Salvà i els artistes convidats que han exposat a la seva galeria de la plaça de les Garrofes.
És una exposició col·lectiva on la majoria dels més de cinquanta artistes de la ceràmica que han exposat durant els 15 anys d’activitat de la galeria mostren la seva obra. Amb l’escalf d’aquesta col·lectiva, la galeria finalitza 15 anys d’activitat divulgativa de la ceràmica que han deixat els seus fruits.

Els artistes participants, figures rellevants dins del món de la ceràmica, són: Agustín Ruiz de Almodóvar, Alison Tinker, Antonio I. González, Carme Balada, Carme Coma, Cristina Guzman Traver, Eli Moretó, Eulàlia Oliver, Eva López Miguel, Hisae Yanase, Jaume Vila, Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal, Kwon Sang In, Lee Ki Joo, Madola, Marc Iturri, Maria Bofill, Maria Bosch, Maria Gelabert, Maria Pallejà, Maria Ramis, Maria Romaní, Maria Teresa Capeta, Mary Gumà, Mercé Beneit, Mercé Coma, Mercé Mir, Montse Llanas, Montserrat Riu, Neus Segrià, Núria Pié, Núria Soley, Ramon Fort, Rosa Cortiella, Sylvian Meschia, Teresa Elias, Teresa-Marta Batalla, Yukiko Murata i Camil·la Pérez Salvà.

L’exposició es podrà visitar fins al 5 de gener de 2019, de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius d’11 h a 14 h. El diumenge 16 de desembre, a les 12 h, es farà una visita comentada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lleida es manifesta per reclamar la llibertat del raper lleidatà Pablo Hasel

Notícia següent

300 persones es manifesten al centre de Barcelona a favor dels col·lectius ocupes

Notícies relacionades