Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

La Sala Portal del Pardo acull l’exposició dels treballs de les Aules Artístiques i l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa

Avatar photo

L’horari de les tres exposicions serà el mateix: de dilluns a divendres de 18h a 20.30h; dissabtes d’11h a 13h i de 18h a 20.30h

Continuant la voluntat de programar una oferta el més variada possible de tallers de formació artística, l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa i les Aules artístiques municipals proposen tres exposicions on es mostren les obres dels alumnes d’aquest curs 2017/18.

El curs de l’Aula de Ceràmica, a càrrec de Camil·la Pérez Salvà, inclou tallers de creació amb el fang com a material d’expressió artística per a petits i grans. També permet als alumnes experimentar amb el fang amb l’ajuda d’altres materials com pintures, esmalts…  Una mostra dels seus treballs es podran veure a partir d’aquest divendres 1 de juny a la Sala Portal del Pardo. L’exposició de les obres dels alumnes de l’Aula de Ceràmica s’inaugurarà a les 20h i es podrà visitar fins el 16 de juny.

D’altra banda, l’Aula Fenosiana d’Escultura, a càrrec de Philippe Lavaill, es centra en el treball d’investigació i creació sobre tres grans eixos: el treball postural i gestual; els elements de la cultura popular, i el modelat. Les obres dels seus alumnes es podran visitar a la Sala del Portal del Pardo a partir del 8 de juny, amb una inauguració a les 20h, i romandrà oberta fins el 23 de juny.

I l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa, a càrrec de Dolors Escoté i Joaquim Milà, especialitzada en la tècnica artística del dibuix, la pintura i l’esmalt, és un espai d’aprenentatge continu i progressiu, que vetlla perquè siguin respectades les capacitats i les necessitats de cadascú a través de l’atenció individualitzada. La mostra inclou els treballs del projecte interdisciplinari de plàstica a les escoles, amb la participació dels centres educatius públics Àngels Garriga, Teresina Martorell i Garbí.  L’exposició dels treballs dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa s’inaugurarà el dia 20 de juny, a les 18h, a la Sala del Portal del Pardo i es podrà visitar fins el 7 de juliol.

La pràctica d’activitats artístiques proporciona una forma de gaudir i de conèixer el món, facilita eines d’estudi i de reflexió de la realitat, ajuda a incrementar la capacitat i les ganes d’expressar-se, potencia l’autoestima a partir de la valoració dels propis treballs i el respecte vers els treballs dels altres. Tot això s’obté a partir de treballs pràctics i vivencials.

L’horari de les tres exposicions serà el mateix: de dilluns a divendres de 18h a 20.30h; dissabtes d’11h a 13h i de 18h a 20.30h. Els diumenges i festius la sala està tancada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’instal·len les guinguetes de platja a Cunit

Notícia següent

Criden a declarar vuit tarragonins per l’1 d’octubre sense especificar-ne el delicte

Notícies relacionades