La recaptació de les inscripcions a la 40a Cursa Popular es tornen a destinar a beques per a infants que vulguin fer atletisme

El proper diumenge 22 de juliol, a les 20 h, tindrà lloc la 40a Cursa Popular Vila del Vendrell

El proper diumenge 22 de juliol, a les 20 h, tindrà lloc la 40a Cursa Popular Vila del Vendrell, un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar que, alhora, té un vessant solidari. Enguany, amb l’eslògan “Fent km, fas escola!” la recaptació de les inscripcions es tornarà a destinar a becar nens i nenes que vulguin fer atletisme i les seves famílies no tinguin recursos econòmics.

El president del Club Runners El Vendrell, José Vicente Sánchez, ha explicat que es tracta d’una cursa que, com sempre, organitzen amb molta il·lusió i moltes ganes. Amb un recorregut pel centre de la vila, hi haurà una cursa per a adults, de 6 km, i tres curses infantils, de 350 m, 700 m i 3 km.

Les inscripcions, amb un donatiu voluntari, es poden fer fins al 20 de juliol al web www.runnerselvendrell.cat i de forma presencial el mateix dia de la cursa.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha agraït al Club Runners El Vendrell l’organització d’aquesta cursa com a acte previ de la Festa Major, que es fa amb un recorregut pel centre de la vila, el qula es va recuperar ja fa uns anys, i que té un vessant solidari important per ajudar a infants de famílies amb pocs recursos a fer un esport.