Jove Baix Penedès continua formant monitors a la comarca

Aquests cursos estan adreçats a joves que volen introduir-se al món del lleure infantil i juvenil

Jove Baix Penedès organitza al llarg de l’any diversos cursos adreçats a joves que volen introduir-se al món del lleure infantil i juvenil. Concretament, es faran dos cursos de monitors/es d’educació en el lleure, dos cursos de pre-monitors/es d’educació en el lleure i un curs de monitors/es de menjador i transport escolar a diferents municipis de la comarca.

El curs de monitor es podrà impartir tant a la primavera com a l’estiu.

El primer serà els dies 15, 16, 17, 18, 27 i 28 d’abril; 4, 5, 11, 12, 18 i 19 de maig, de 9 a 14h, I de 15 a 20h. El lloc serà l’escola els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys, i les inscripcions iniciaran el proper 11 de març.

El curs d’estiu s’impartirà a l’Espai Jove de Cunit, els dies 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12 i 16 de juliol, i s’obriran inscripcions a principis de juny.

Els cursos de pre-monitors es dividiran en dues ubicacions diferents: a la costa serà els dies 15, 16, 17 i 18 d’abril, a l’Espai Jove de Cunit, i a l’interior es realitzarà els mateixos dies, al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès. Pels dos cursos s’iniciaran les inscripcions el proper 11 de març.

Per altra banda, el curs de monitors/es de menjador i transport escolar serà els dies 1, 2, 8, 9 i 15 de juny a l’Escola la Parellada de Santa Oliva. Les inscripcions seran a partir del 29 d’abril.

Si vols formar-te per treballar en el món del lleure, informa’t al servei Jove Baix Penedès del teu municipi.