Jornades gratuïtes de Portes Obertes de les Activitats Extraescolars de La Ballaruga

Les preinscripcions per assistir a les Jornades De Portes Obertes es faran a l’oficina de La Ballaruga del 2 al 13 de setembre

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge cedida per La Ballaruga

La Ballaruga inicia el curs de les Activitats extraescolars a les escoles Pau Casals, Àngels Garriga, Àngel Guimerà i a l’Institut Escola El Vendrell, antiga Teresina Martorell, el dimarts 1 d’octubre. Enguany, l’Entitat incorpora noves activitats educatives, per això oferirà durant les dues setmanes del 16 de setembre al 27 de setembre,  Jornades de Portes Obertes a les escoles esmentades. Aquestes sessions són gratuïtes i es plantegen amb l’objectiu de donar l’oportunitat als infants de poder provar les activitats abans que les famílies formalitzin la inscripció.

Algunes de les novetats que incorpora La Ballaruga per a aquest curs 2019/20, és ampliar l’oferta d’activitats en anglès com a llengua vehicular de l’activitat: Cooking in english, on els infants aprenen l’anglès a través de la cuina, les receptes que elaboren, els aliments i utensilis que fan servir…  i Art in english, per a treballar i conèixer, en anglès els estils, les textures i els artistes universals més rellevants  a partir de la pròpia experimentació i creativitat. Una altra novetat és l’activitat de Música, en col·laboració amb l’Agrupació musical Sta. Anna, on els infants s’iniciaran en l’aprenentatge del llenguatge musical i a tocar instruments de vent com el trombó o la trompeta o de percussió com els timbals. La proposta d’extraescolars de La Ballaruga és molt àmplia, així, doncs, també inclou les activitats habituals com l’Anglès, Deures i Reforç escolar… o activitats en l’àmbit científic com la Robòtica, extraescolars on es  treballen les habilitats comunicatives com Periodistes-Yuotube i Teatre o Educació Emocional, que proporciona als nens i nenes eines per a aprendre a gestionar les emocions.

Des de La Ballaruga es vol animar als infants i a les seves famílies a que coneguin els projectes educatius de l’Entitat i l’equip de professionals que l’integren.

Les famílies interessades poden trobar la informació de totes les Activitats Extraescolars a la web de La Ballaruga: www.laballaruga.org

Les preinscripcions per assistir a les Jornades De Portes Obertes es faran a l’oficina de La Ballaruga del 2 al 13 de setembre.