Èxit en la primera representació dels Pastorets del Vendrell

Resten tres representacions, 21 i 28 de gener i 4 de febrer, a les 5 de la tarda al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest passat diumenge, 14 de gener, es va aixecar per primera vegada el teló del Teatre Àngel Guimerà, donant inici a la primera de les representacions dels Pastorets del Vendrell de l’actual temporada 2017-2018, amb una aforament del teatre gairebé ple i amb una escenificació molt acurada i precisa.

Hi havia molta expectació després dels canvis d’enguany, començant pel Director, el Jordi Urgell, i per la nova obra, una versió lliure del Primer Nadal dels Pastors, de Mossèn Rossend Fortunet. La representació va ser molt ben acceptada pel públic assistent i les novetats molt comentades. Els vint-i-sis quadres que compon l’obra d’enguany, són d’una plasticitat i d’un treball molt precís, molts efectes especials, nous quadres i incorporació de nous actors i actrius. El quadre més punyent i emotiu és “L’ocupació romana i Cercant posada” (dos quadres en un). Malgrat la nova versió, es respecten els quadres Bíblics del pròleg, amb la incorporació de “La caiguda dels àngels” i “El dubte de Josep”. Cal destacar, també, el pròleg amb “L’encís d’una rondalla”, en el qual hi ha un decorat que ens transporta a un racó emblemàtic del Vendrell de fa 100 anys, on hi transcórrer la presentació de l’obra, però amb un enginy i una pulcritud especial, cal tenir present, també, el quadre “d’Herodes”, amb una interpretació magistral i una escenografia del palau impressionant. No hi manca el poema de Nadal de Josep M. de Sagarra, així com l’últim quadre emblemàtic i apoteòsic com és l’establia, amb una plasticitat impressionant, amb els acords de fons del Glòria a Déu de Pau Casals, un fragment del Pessebre.

En resum, més de dues hores i mitja, amb una mitja part, que passen sense adonar-se’n, atès que l’obra està totalment rodada i els canvis són rapits.

Resten tres representacions, 21 i 28 de gener i 4 de febrer, a les 5 de la tarda al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Per a informació i reserva de localitats, cal telefonar al 977 662 993 o bé per correu electrònic a: info@pastoretsdelvendrell.cat. També es poden treure directament a la taquilla a partir de les 4 de la tarda. També trobareu més informació a la pàgina web de l’entitat:  www.pastoretsdelvendrell.cat.