El Vendrell acull la celebració de l’obertura de Jané Winestore a la vila

Dos minuts de focs d’artificis van donar pas a la inauguració oficial de l’establiment

Imatge de la façana durant la inauguració. (Foto: Joan Güixens)

Més de 700 persones van assistir a la celebració del 75 aniversari de Jané Group, empresa del sector de vins, licors i alimentació selecta del Vendrell, líder a la província de Tarragona, en el que es va inaugurar un nou concepte de botiga, que inclou espai de venda – Jané Winestore – i de degustació – KM 1187.

L’esdeveniment, presidit per Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Martí  Carnicer, Alcalde del Vendrell; Benet Jané, fundador de Jané Group, i el seu fill Joan Josep Jané, Gerent de l’empresa, va ser presentat per l’humorista Pep Plaza, que va amenitzar la velada amb alguns dels seus gags.

Dos minuts de focs d’artificis i jocs de colors a la gran façana van donar pas a la inauguració oficial de l’establiment que ha estat ideat pel dissenyador català Chu Uroz i l’arquitecte italià Carmelo Zapulla, que han plasmat el seu estil modern i avantguardista.

Durant tota la nit els assistents van degustar gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, maridats amb els vins i licors que estan a la venda a la botiga. En un esdeveniment en el que el protagonista va ser la família Jané, també es van servir tapes i plats més elaborats; patates braves o llaunes d’aperitiu, guisats de cullera i postres delicatessen. També es va tastar productes de l’oferta gastronòmica de la Fàbrica Moritz de Barcelona com xucrut, salsitxes i les famoses pizzes alsacianes conegudes com a “flammckuchen”. Aquesta oferta especialitzada es fonamenta en un acord amb la cervesera barcelonina, ja que Jané Group és el distribuïdor oficial i en exclusiva de les seves marques a tota la província de Tarragona

Al finalitzar l‘acte, la família Jané va obsequiar a les dones assistents amb una rosa blanca amb motiu del dia de la dona.