El segon premi del sorteig del Nen cau al Vendrell

La persona agraciada va comprar el número per màquina i per ara no s'ha donat a conèixer

Imatge del cartell guanyador del segon premi del sorteig del Nen i, en segon terme, el propietari de l'administració número dos del Vendrell. Foto: ACN
L’administració de loteria número dos del Vendrell ha venut una única butlleta del segon premi del sorteig de Reis, el 61776, un premi que ha esquitxat moltes poblacions, com Barcelona, el Prat, Esplugues, les Franqueses, Girona i Mataró, així com desenes de tot l’Estat. Segons el propietari de l’establiment, Josep Maria Rosell, el número s’ha venut per màquina, de forma aleatòria i probablement els últims dos dies. Per ara, cap persona s’ha dirigit fins a l’administració per explicar que ha estat l’afortunada. “Estem molt contents, perquè som una comarca que ho necessita molt que toquin premis i es mogui una mica l’economia”, ha afirmat Rosell.

L’administració de loteria número dos de El Vendrell ha aixecat les persianes de l’establiment, ubicat al carrer Montserrat número dinou, per celebrar que han venut un únic dècim del segon premi del sorteig de Reis. Tot i que només ha estat una butlleta, els seus propietaris no podien amagar la seva felicitat. “Estem molt contents, la comarca i El Vendrell ho necessita molt”, ha insistit l’administrador.

“No crec que s’acosti ningú, avui en dia tot és molt secret”, ha afirmat Rosell que no sap qui pot ser la persona afortunada i explica que podria ser una persona que “hagués agafat un número concret, d’aniversari o naixement. Està tret a màquina, automàtic”, ha precisat.

És la primera vegada que l’establiment dona un premi tant important del sorteig del Nen. Tot i això, havia repartit altres premis com el cinquè de Nadal l’any 2000 – 400 dècims amb els quals van donar tres milions de les antigues pessetes-. També fa vint anys van repartir el primer premi de la primitiva i, més recentment, el segon premi de “l’Euromillón” i el novembre passat el primer premi de la loteria del dijous, segons ha detallat el seu propietari.