Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

El Baix Penedès celebra el festival The Big Draw

Avatar photo

L’objectiu és encoratjar a persones de totes les edats a explorar idees i expressar la seva creativitat

Per primer vegada es celebra The Big Draw al Baix Penedès. Des de les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, i des de Jove Baix Penedès del Consell Comarcal, es treballa aquest projecte de manera interinstitucional per fer possible aquesta festa del dibuix a la comarca. L’objectiu és encoratjar a persones de totes les edats a explorar idees i expressar la seva creativitat.

L’acte central serà al Vendrell, aquest dissabte 28 d’octubre, durant tot el dia, a la plaça Nova. L’acció principal és “Dibuixo per a tu, dibuixa per a mi”, que consisteix en l’edició 4.000 postals viatgeres que arribaran als camps de refugiats de la guerra de Síria. Aquestes postals tenen la portada en blanc i es divideixen en dues parts. Tothom qui ho desitgi podrà dibuixar la meitat del dibuix. D’aquesta manera, quan arribi a la seva destinació, les persones que ho rebin podran acabar el dibuix. Aquesta acció demostra que l’art és universal i no té fronteres. A més, es podrà donar la voluntat i aquests diners es destinaran íntegrament a les entitats col·laboradores.

Es faran fotografies de tot el procés de l’acció, i amb tot el material es farà una exposició a l’Aparador Jove de l’Oficina Jove del Baix Penedès.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

six + seventeen =

Notícia anterior

El Pallars Sobirà esdevé la comarca que recicla millor a Lleida al doblar la recollida selectiva en dos anys

Notícia següent

La Rambla Nova renovarà integralment la il·luminació de Nadal

Notícies relacionades