Dissabte 23 de febrer se celebraran les Primàries del Vendrell

Recta final de la campanya dels diferents candidats

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge dels candidats i candidates a les primàries del Vendrell. Foto: Cedida

Primàries El Vendrell encara la setmana decisiva per la constitució de la seva llista electoral. Així, el col·lectiu ha previst una sèrie d’actes que conduiran a la celebració de les eleccions internes el dissabte 23 de febrer.

El dissabte 23, de 9 del matí a 20 del vespre, se celebraran les votacions. En cas de voler votar electrònicament, cal haver estat validat presencialment per comprovar la identitat del votant. A les 21 h es preveu tenir el recompte dels vots recollits per cada candidat i que se sàpiga finalment quin és l’ordre de la llista electoral que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Prèviament, durant tota la setmana els electors podran informar-se i validar el seu registre al local electoral de la Plaça Vella, així com assistir a l’Assemblea General el dimecres, on els votants podran conèixer personalment tots els candidats i fer-los les preguntes que creguin oportunes.

El calendari que es preveu és el següent:

Dimarts 19-02-19 de 19 a 21 h

Punt d’informació i validació al local de votació de la Plaça Vella.

Dimecres 20-02-19 a les 20 h

Assemblea General a la sala gran del Casal Cívic del Carrer 1 d’Octubre. Hi estan convocats els Electors i els Candidats que es presenten a les Primàries. Conduiran l’Assemblea la Comissió Electoral i la Comissió Organitzadora. Aprofitarem l’acte per explicar la mecànica de la votació del dia 23F al mateix temps que els Fedataris  podran validar els electors que tinguin intenció de votar telemàticament.

Dijous dia 21-02-19 

Vaga general. Suma-t’hi!

Divendres 22-02-19 de 19 a 21 h

Punt d’informació i validació al local de votació de la Plaça Vella.

Dissabte 23-02-19 de 9 a 20 h

Al local de la Plaça Vella cantonada amb el carrer Carnisseria hi haurà instal·lat el Col·legi Electoral amb la Mesa de Votació de Primàries en la qual podran votar presencialment totes les persones que ja estiguin inscrites en el Cens d’Electors o bé aprofitin per fer-ho al mateix moment de votar.

Les persones que tinguin intenció de votar telemàticament, cal que primer validin la seva condició d’Elector, això es pot fer els llocs i hores que hem indicat com a punts d’informació i validació.

Dissabte 23-02-19 a les 21 h

Recompte i resultats de les Primàries del Vendrell. Un cop tancada la votació i finalitzat l’escrutini s’ordenarà provisionalment la llista de persones candidates en funció del nombre de vots acumulats, de major a menor nombre de vots, i el Comitè Electoral procedirà a la proclamació provisional dels membres de la llista.

Podeu consultar la llista final de candidatures presentades a https://www.primariescatalunya.cat/candidats/index.php?municipi=El+Vendrell.