La Diputació de Tarragona atorga una subvenció de 294.595€ a l’Ajuntament del Vendrell

També els hi han concedit una subvenció de 150.000 € per al projecte de reordenació i millora del carrer del Doctor Robert i carrers adjacents, que encara està pendent d’execució

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat mes de desembre la Diputació de Tarragona va concedir a l’Ajuntament del Vendrell una subvenció per valor de 294.595€, emmarcada en la convocatòria del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2017 per a dues actuacions presentades pel consistori vendrellenc.

D’una banda, una d’elles, de 144.595 €, va ser per a despesa corrent de l’exercici i destinada a dos conceptes diferents: un, el subministrament d’energia elèctrica (tant de consum elèctric d’edificis de titularitat municipal com de consum elèctric d’enllumenat de via pública) i l’altra, la reparació, manteniment i conservació d’edificis i equipaments públics.

D’altra banda, la Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de 150.000 € per al projecte de reordenació i millora del carrer del Doctor Robert i carrers adjacents, que encara està pendent d’execució. En aquest cas, el període d’execució de les actuacions subvencionades és fins el 31/12/2020.