Conferència d’Eva Bach per començar un nou curs amb alegria

Tindrà lloc el dijous 26 de setembre, a les 6 de la tarda, a l’Auditori del Tívoli, situat a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge del cartell de la conferència d'Eva Bach. Foto: Cedida

Dijous 26 de setembre, a les 6 de la tarda, a l’Auditori del Tívoli, situat a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (plaça del Tívoli), tindrà lloc la conferència inaugural del curs escolar 2019-2020 amb el títol “Començar un nou curs amb alegria. Com motivar-nos nosaltres i com motivar infants i adolescents” a càrrec d’Eva Bach Cobacho.

Eva Bach és  pedagoga, mestra, escriptora, formadora de formadors, orientadora familiar, professora de diversos màsters i postgraus universitaris. És pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i en altres comunitats autònomes.

També és columnista del Diari ARA Criatures, col·laboradora del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici d’Educar” i de diversos mitjans de comunicació. Ha dirigit l’Escola de Mares i Pares de l’Institut Gestalt de Barcelona, ha estat formadora al Futbol Club Barcelona i és una de les ponents de l’Emotour.

Ha escrit diversos llibres: Educar per estimar la vida (2017); La bellesa de sentir (2015); Por amor a mi familia (2013); Adolescentes “qué maravilla” (2008); La Asertividad (2008); Des-educa’t (2004); Sedueix-te per seduir (2002); etc.

Juntament amb Montse Jiménez ha creat el projecte “Comunicació Educativa amb Cor” i ha elaborat els documents: “17 punts per ajudar els adolescents a transformar emocions difícils”, “10 orienta-consells per escollir estudis” i “12 actituds educatives en clau emocional”, basats en diversos treballs de camp. Són autores d’un llibre sobre Educadores i educadors influencers, que sortirà aquest any 2019, amb recursos i eines per convertir-se en la millor influència per als adolescents.

L’objectiu d’aquesta conferència d’Eva Bach és compartir els beneficis i repercussions de l’alegria i de l’optimisme, no només com a factors motivadors per iniciar el curs escolar sinó també com una actitud de vida.

La conferència és oberta al públic en general, a tota la comunitat educativa, però especialment als professors i mestres, que es poden inscriure en aquest enllaç, ja que es tracta d’una activitat del Pla de Formació de Zona (PFZ) del Departament d’Educació. L’acte és gratuït, però les persones que no són docents hauran de comunicar la seva assistència enviant un correu electrònic a l’adreça del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) crp-baixpenedes@xtec.cat.