Commemoració del 45è aniversari de la mort de Pau Casals

El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre el Museu Pau Casals celebra una Jornada de Portes Obertes i activitats gratuïtes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El proper dia 22 d’octubre, es commemora el 45è aniversari de la mort de Pau Casals, motiu pel qual el Museu Pau Casals ha organitzat diversos actes durant el cap de setmana anterior.

En primer lloc, el dissabte dia 20 d’octubre de 10 a 14h i de 16 a 19h, i el diumenge dia 21 de 10 a 14h, tots els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig del famós violoncel·lista, ara convertida en un modern i agradable museu, podran gaudir de l’entrada gratuïta.

A més a més, el Museu Pau Casals ha programat activitats per tal d’apropar i donar l’oportunitat de conèixer més profundament la figura de Pau Casals. Així, el dissabte a les 12h i a les 17:30h hi ha programades visites guiades al museu de la mà de guies especialitzats, i el diumenge a les 12h una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador de Sant Salvador i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. Dos simpàtics personatges que ens descobriran la faceta més humana del Mestre, explicant anècdotes i històries curioses de les seves estades a la seva casa d’estiueig de Sant Salvador.

Les activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o bé enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org.