Cicle “Escenaris de futur” amb motiu del 20è aniversari de l’EINA

Aquesta és una activitat gratuïta, de caràcter divulgatiu i oberta a un públic no especialitzat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb motiu del 20è aniversari de l’EINA, s’organitza el cicle “Escenaris de futur”, una activitat gratuïta, de caràcter divulgatiu i oberta a un públic no especialitzat.

Durant aquests 20 anys s’han viscut períodes plens d’incerteses i de canvis constants que ens ha obligat a una ràpida adaptació a un mercat complex des d’una perspectiva laboral, sociològica, tecnològica i empresarial.

Per parlar sobre aquests canvis, s’han convidat experts de diferents disciplines perquè aportin els seus punts de vista sobre un futur carregat d’incògnites.

El programa del cicle “Escenaris de futur” és el següent:

Dijous 8 de novembre, a les 19 h, al Museu Deu, “La societat hiperdigital” amb Alberto Delgado, director de consultoria digital i professor convidat a ESADE.

Divendres 16 de novembre, a les 19 h, al Museu Deu, “Comunicació i qualitat informativa” amb Emma Riverola, creativa publicitària, i Jorge Luis Marzo, historiador i escriptor.

Dimecres 12 de desembre, a les 19 h, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, “Economia: escenaris de futur” amb José María Gay de Liébana, economista, escriptor, conferenciant i professor d’economia financera i comptabilitat.