Centenars de persones demanen al Vendrell la llibertat dels polítics empresonats

La manifestació ha recorregut els carrers del centre a so de cassola i xiulet

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Centenars de persones han participat aquest dissabte en una marxa per l’alliberament dels “presos polítics” convocada per l’ANC del Vendrell. A la convocatòria, que ha secundat el CDR del municipi, s’han sumat centenars de veïns i, a diferència de la cita de cada dissabte, també s’hi han sumat ciutadans que gaudeixen de les vacances de Pasqua al Vendrell. La manifestació ha recorregut els carrers del centre a so de cassola i xiulet i amb el lema ‘Llibertat presos polítics’. Josep Maria Llasat, de l’ANC, ha afirmat que “el poble no falla mai des de fa sis anys”: “els nostres presos i exiliats confien en nosaltres i no defallim”, ha afirmat Llasat, que ha apuntat que cada dissabte es mobilitzen per “no oblidar-los”. La marxa ha acabat amb un to festiu, amb música de gralla.
Durant la marxa, els manifestants han picat cullerots contra cassoles, paelles o altres objectes metàl·lics i han fet sonar els xiulets, la majoria dels quals, grocs. Durant tot el recorregut, han fet sentir el lema ‘Llibertat, presos polítics’ i, al final, també han reivindicat que no es faci ‘Ni un pas enrere’ o ‘Puigdemont, el nostre president’.

La d’aquest dissabte, tot i la coincidència amb les vacances de Setmana Santa, no s’ha volgut ajornar, i simplement, des de l’ANC s’ha mirat que no coincidís amb cap acte religiós.