La Ballaruga prepara les colònies d’estiu

És per a nens i nenes de a partir de 3 anys, del 9 al 15 de juliol a Vilanova de Sau

La Ballaruga ja ha programat les colònies d’estiu per a nens i nenes de a partir de 3 anys, del 9 al 15 de juliol a Vilanova de Sau, en un entorn natural amb vistes al pantà de Sau i a les cingleres.

Les colònies d’estiu són una estada de vacances amb activitats vivencials adaptades a cada grup d’edat, a l’aire lliure i pròpies de l’entorn: sortida amb caiac, tirolines,  jocs de pistes, activitats de nit, gimcanes, tallers de natura,  excursions, piscina….

Són una eina educativa per promoure la convivència amb els amics,  gaudir, per desenvolupar hàbits saludables i solidaris, per jugar en equip, per explorar, per descobrir la natura, per créixer, per ser feliços.

Amb les colònies d’estiu, els infants reforcen els vincles d’amistat i els valors com el respecte a la diversitat, el treball cooperatiu o l’esforç personal, així com la responsabilitat i l’autonomia dels infants.

El preu de les colònies és de 300€ pels socis de les Ampa de La Ballaruga i de 325€ pels no associats, amb un 30% de descompte per a totes les inscripcions que es facin fins al 2 de maig i un 20% fins al dia 1 de juny, i amb un 5% de descompte per als segons germans. A més d’aquestes facilitats, La Ballaruga ofereix els ajuts de les beques de la Fundació Catalana de l’Esplai i el Programa d’autofinançament per a que cap infant es quedi sense poder anar de colònies.

Les famílies interessades es poden adreçar a l’oficina de La Ballaruga al Camí Reial, 17 o be trucar al telèfon 977664002 de dilluns a divendres de les 9h a les 13h i els dimarts a la tarda de les 16h a les 19h.