August Armengol adverteix del risc d’incendis durant la Revetlla de Sant Joan a Sant Salvador

Avatar photo

Armengol ha rebut un seguit de queixes dels veïns del barri marítim de Sant Salvador per la deixadesa en què es troben certs punts d'aquest barri

Segons indica August Armengol, regidor del grup municipal de PxC a l’ajuntament del Vendrell, ha rebut un seguit de queixes dels veïns del barri marítim de Sant Salvador per la deixadesa en què es troben certs punts d’aquest barri, i del perill potencial que suposen aquests cara a la Revetlla de Sant Joan, ja que com tots sabem, és una nit on es fan fogueres i s’encenen tot tipus de material pirotècnic.

Segons Armengol, hi ha un descampat darrere dels habitatges del carrer Cant dels Ocells nombre 2-10 que tenen unes herbes d’una alçada considerable i que ningú s’ocupa d’elles. El problema s’agreuja a causa que en aquest descampat se solen encendre fogueres en Sant Joan, amb el conseqüent perill d’incendi.

Una altra queixa recollida per Armengol dels veïns és que els contenidors situats al carrer de Gràcia estan tocant els seus habitatges, suportant tot tipus d’olors, insectes i rates, el que pot derivar en un problema de salut pública.

Davant d’aquestes queixes, August Armengol fa una crida urgent a l’ajuntament perquè actuï amb celeritat i netegi el descampat abans de la Revetlla de Sant Joan i que els contenidors siguin traslladats en breu temps cap a l’Avinguda Parlament de Catalunya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 3 =

Notícia anterior

L’Arboç organitza un Crèdit de Síntesi sobre la vila

Notícia següent

El Geoportal de Reus dóna accés lliure i on line a la cartografia oficial municipal

Notícies relacionades