Arriba l’onzena edició del Dia de l’Emprenedor al Vendrell

Se celebrarà el divendres 17 de maig, a partir de les 17:30 h, a l’hotel Le Méridien Ra

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de la roda de premsa del Dia de L'emprenedor. Foto: Cedida

L’EINA Espai Empresarial i la Xarxa Emprenedora de l’Ajuntament del Vendrell presenten l’onzena edició del Dia de l’Emprenedor amb l’eix vertebrador: “Créixer”. La jornada -pensada per a emprenedors i per a empresaris- se celebrarà el divendres 17 de maig, a partir de les 17:30 h, a l’hotel Le Méridien Ra.

El programa d’activitats té l’objectiu d’acostar coneixements, novetats i, sobretot, d’aportar un espai de comunicació entre les empreses participants.

La jornada d’aquest any s’estructura en diferents seccions pensades amb la intenció d’oferir informació així com de fomentar la interacció entre les persones participants. Albert Cirujeda, director general de l’empresa Bombons Cudié i Jaume Perelló, associat sènior del despatx d’advocats Cuatrecases ens presentaran les singularitats de les seves respectives empreses i la fórmula adoptada per arribar a ser considerades empreses d’èxit. A continuació, Josep M. Martí, periodista i professor universitari ens parlarà sobre La importància de la comunicació en el creixement de les empreses. Posteriorment tindrà lloc un tast de vins a càrrec dels cellers Avgvstvs Forvm que donarà pas a l’activitat de networking prèvia al sopar d’empresa amb què conclourà la jornada.

PROGRAMA

17:30 h Acreditacions

18:00 h Benvinguda

18:15 h Presentació de la Unitat de Gestió de la Xarxa Emprenedora

18:30 h Dos casos d’èxit empresarial:

Bombons Cudié – Alert Cirujeda (gerent)

Advocats Cuatrecases – Jaume Perelló (advocat)

19:00 h Conferència a càrrec de Josep M. Martí (periodista i professor universitari)

La importància de la comunicació en el creixement de les empreses

19:45 h Tast de vins a càrrec dels cellers Avgvstvs Forvm i Networking

20:45 h Cloenda

21:00 h Sopar d’empreses