Dimecres, 12 de juny de 2024
És notícia

Aquest diumenge MULLA’T per l’esclerosi múltiple al Vendrell

Avatar photo

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell es vol convidar a tots els vendrellencs i vendrellenques a “mullar-se” a qualsevol de les dues piscines municipals per l'esclerosi múltiple

El proper diumenge 9 de juliol de 2017, un any més, la piscina coberta de l’avinguda del Camp d’Esports i la piscina descoberta del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell col·laboraran amb la campanya Mulla’t, que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de l’any 1994. La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i destinar recursos a la recerca.
Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell es vol convidar a tots els vendrellencs i vendrellenques a “mullar-se”, de forma literal aquest proper diumenge, de 10h a 14h, a qualsevol de les dues piscines municipals obertes aquesta jornada. Amb aquest bany solidari es vol ajudar a la Fundació a batre un nou rècord de persones que es mullen per aquesta causa per donar suport a les més de 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.
A banda de fer un “bany solidari”, també es pot col·laborar amb la campanya comprant, a les mateixes piscines,  el material de marxandatge que es posa a la venda amb motiu de la campanya i que contribueix a finançar els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Més de 2.000 persones s’han inscrit al concurs per aparcar gratuïtament als aparcaments municipals de Tarragona

Notícia següent

4 detinguts per conduir beguts i de forma temerària en carreteres tarragonines

Notícies relacionades