ALDI obre al Vendrell

ALDI, una de les cadenes més importants d’alimentació a Europa, ha obert avui un nou supermercat al Vendrell, mantenint tots els llocs de treball de la seva botiga antiga i ampliant també la seva plantilla amb 4 nous col•laboradors. L’acte inaugural ha comptat amb la presència de Martí Carnicer i Vidal, Alcalde del Vendrell

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Vendrell ja compta amb un nou supermercat ALDI situat a la Carretera Barcelona, 25. La botiga, amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 115 places d’aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:00 a 21:00h i els diumenges de 09:00h a 15:00h.

La inauguració d’aquesta nova superfície ha comptat amb la presència de representants de l’Ajuntament encapçalats per l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer i Vidal, qui després dels discursos inaugurals ha procedit al tall de cinta per a donar la benvinguda a les noves instal·lacions. El Responsable d’Expansió d’ALDI, Alexandre Pagès, ha reafirmat l’aposta de la cadena pel Vendrell i ha expressat la seva confiança en què la nova botiga tindrà una bona acollida permetent als seus habitants seguir disposant d’una bona alternativa a l’hora de realitzar la seva compra familiar quotidiana.

A ALDI, els clients poden trobar un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Els seus establiments ofereixen una experiència de compra completa amb un total de més de 1.500 referències a botiga amb tot allò necessari per al consum familiar quotidià: producte fresc, envasat, regional i més de 200 ecològics. A més a més, ALDI posa al servei del consumidor un ventall de productes de marques pròpies que ja triomfen en molts països europeus, oferint així una alternativa de compra de productes d’alta qualitat als millors preus.

Durant el primer dia de funcionament, nombrosos clients han realitzat les seves primeres compres i participat i gaudit de les activitats i promocions organitzades en motiu de la inauguració. I per animar-los a provar la qualitat de l’ampli ventall de productes que ofereix la cadena, els consumidors també han pogut degustar plats preparats a partir de productes ALDI.

Aquest nou establiment de la cadena s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya, on ja compta amb 59 establiments, 10 dels quals a la província de Tarragona. La nova botiga ha contribuït, a més, a la dinamització econòmica del Vendrell amb la creació d’un total de 4 nous llocs de treball, que se sumen a la plantilla de l’antiga botiga, reforçant així l’aposta d’ALDI pel personal local.