400 participants van disputar la primera Trail El Vendrell

Els guanyadors absoluts han estat el vendrellenc Salomó Guinovart del Club Matxacuca amb un temps de 59’32” i la Fermina Garrido del Club Athletic Track Tarragona amb un temps de 1h17’

Aquest passat diumenge 17, es va disputar al Vendrell la primera Trail El Vendrell organitzada pel C.A. Runners El Vendrell i la Regidoria d’Esports del Vendrell.

En les modalitats de Cursa i Caminada va aplegar al voltant d’uns 400 inscrits, tot un èxit pels organitzadors per ser la primera edició.

Es va disputar amb un dia esplèndid de sol i molta calor des de l’hora de la sortida des del Camp d’esports del Vendrell. Els participants van recórrer molts camins històrics de la vila com pot ser l’antic camí del Vendrell al Mas d’en Francas, etc…on malgrat la calor hi havien molts llocs d’ombra. A l’arribada botifarrada popular.

Els guanyadors absoluts han estat el vendrellenc Salomó Guinovart del Club Matxacuca amb un temps de 59’32” i la Fermina Garrido del Club Athletic Track Tarragona amb un temps de 1h17’.

Desde l’organització de la cursa ja estan treballant per millorar, analitzar i començar a preparar la segona edició per l’any vinent i han volgut agrair la feina dels voluntaris.