El Vendrell encadena tres caps de setmana sense patrulles nocturnes de la Policia Local

La regidora de Policia ho desvincula de l'actual conflicte laboral

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El Vendrell s’ha tornat a quedar sense patrulles nocturnes de la Policia Local per tercer cap de setmana consecutiu. La majoria d’agents assignats al torn de divendres, dissabte i diumenge han faltat a la feina per indisposició.
La baixa col·lectiva arriba en ple conflicte laboral entre el cos policial i l’Ajuntament del Vendrell per regular la situació de més de 20 agents interins. La regidora de Policia del Vendrell, Mari Luz Ramírez, però, desvincula una cosa de l’altra. “Entenc que no està relacionat perquè amb el tema de la salut no s’hi juga”, ha afirmat a l’ACN. En aquest sentit, no qüestiona la validesa de les baixes mèdiques. “Són totalment lícites”, diu la regidora.
En qualsevol cas, aquests tres caps de setmana consecutius sense torn de nit ha coincidit amb la fi de l’estat de l’alarma i l’aixecament del confinament nocturn. Segons han apuntat fonts sindicals a l’ACN, només han treballat dos agents interins i el cap de la Policia Local, i ha calgut derivar algunes emergències al 112.

La regidora ha destacat que la comissaria s’ha mantingut oberta, amb servei telefònic i amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra. En relació al conflicte laboral, Ramírez recorda que és un tema que es porta directament des d’Alcaldia. Els sindicats tenen previst una concentració aquest divendres 28 a la plaça Vella.