El Vendrell acollirà el concert “En Femení-Nit de Dones i Música”

Aquest acte servirà de tancament dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, amb Maruja Limón, Onniria i Dj Enka

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Regidoria d’Infància i Joventut i la Regidoria de Polítiques de Gènere, Igualtat i Drets LGTBIQ de l’Ajuntament del Vendrell han organitzat el concert “En Femení-Nit de Dones i Música”, el dissabte 1 d’abril, a les 22 h, a la plaça Germans Trillas de Coma-ruga, com a tancament dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, amb Maruja Limón, Onniria i Dj Enka.

L’entrada és lliure i gratuïta.

 

Horaris del Concert “En Femení-Nit de Dones i Música”

22:00 h, Onniria. Grup de pop/indie/rock amb integrants tarragonines i gironines, un grup molt jove de noies que aposten per un rock feminista i llibertari.

 

23.30 h, Maruja Limón. És un quintet femení resident a Barcelona que es caracteritza per la seva música vitalista que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins. Amb més de 200 concerts, el quintet barceloní ha conquerit els escenaris de prestigiosos festivals d’Europa i Espanya com Eurosonic (Holanda), Sziget Festival (Hongria), Sudwave Arezzo (Itàlia), Maré d’Agost (Portugal), Festival Cruïlla (Espanya), Pirineus Sud (Espanya), MMVV (Espanya), Guitar BCN (Espanya), Festival Actual (Espanya), entre d’altres.

 

01.00 h, DJ Enka. És una de les DJ de referència del Vendrell i voltants, que tancarà una nit de festa en clau feminista.