El Mercat dels Dissabtes continuarà amb tancament perimetral i l’aforament al 30%

Davant la impossibilitat que s’hi pugui desplaçar clientela de la comarca, l’Ajuntament recorda que hi ha productors del mercat que ofereixen servei de comanda i repartiment a domicili.

A partir de demà, d’acord a la darrera publicació al DOGC sobre noves mesures per evitar la propagació de la COVID-19, el mercat dels dissabtes a Vilafranca continuarà amb un aforament màxim del 30%. El mercat seguirà comptant amb un tancament perimetral per zones, amb controladors d’accessos, per tal de no sobrepassar l’aforament permès. Tot i així, es reincorporen la totalitat de parades, però amb mesures més restrictives.

 

El mercat continua amb el suport d’agents cívicsvoluntaris de Protecció Civil i agents de la Policia Local que vetllen pel compliment de mesures.

 

Al Mercat de la Pelegrina els dimarts es duran a terme les mateixes mesures. Una vegada més, s’apel·la a la responsabilitat individual per respectar estrictament la normativa i sobretot la distància de seguretat a les cues i a les parades.

 

D’acord amb la mesura aprovada ahir pel PROCICAT de confinament dins el propi municipi els divendres, dissabtes i diumenges, la clientela procedent de fora del municipi de Vilafranca no podrà assistir al mercat del dissabte.

 

Cal recordar que un bon nombre de productors de la terra i de planter del mercat dels dissabtes ofereixen servei de comanda i repartiment a domicili. Estan disponibles en aquest enllaç: https://comercimercats.vilafranca.cat/productors-de-la-terra-i-de-planter

Aquestes mesures de moment s’aplicaran les dues properes setmanes.