El Jurat del Premi Celler de Lletres 2023 ja té obra guanyadora

Dimecres 25 d'octubre a les 19h es donarà a conèixer l'obra guanyadora de la 9ena edició del Premi de Novel·la Curta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat dijous es va reunir el jurat del Premi Celler de Lletres 2023, format per la regidora de Cultura de Sant Sadurní d’Anoia, Marta Castellví, l’escriptora i moderadora de clubs de lectura Sílvia Romero com a presidenta del jurat, Carolina Giménez com a representant de la Biblioteca, Magda Batista i Àngels Olivella com a membres del club de lectura Celler de Lletres i en Francesc Gil-Lluch, editor d’Edicions Saldonar, editorial encarregada d’editar les obres guanyadores del certamen literari.

Dimecres 25 d’octubre a les 19 h es donarà a conèixer l’obra guanyadora de la 9a edició del Premi, especialitzat en ficció en català de temàtica vitivinícola organitzat per l’Ajuntament de Sant Sadurní. El lliurament es durà a terme a la sala d’actes de la biblioteca i està obert al públic.

Tal com esmenten les bases, el premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora, amb qui l’autor/a signarà el corresponent contracte d’edició. Aquesta obra es publicarà a principis del 2024 i se’n farà una presentació a la mateixa Biblioteca.

Així mateix l’autor o autora rebrà una dotació econòmica de 500 euros, 25 exemplars del llibre editat i un petit lot de productes de la població.