S’aprova la modificació de la taxa de la Llar d’Infants El Trenet de Cunit

La regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament ha portat a aprovació del Ple la rebaixa de la quota de juliol i també la incorporació d'una bonificació per assistència a partir del 2n germà

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Cunit es va aprovar el passat dijous dia 23 de novembre en el transcurs del Ple Municipal, la modificació a la baixa de l’ordenança que regula la taxa per a la prestació del servei de Llar d’Infants El Trenet de Cunit.

La modificació correspon a la reducció de la quota únicament d’assistència (les permanències i menjador tenen preus específics) del mes de juliol (3 setmanes), de 104€ a 78€.

Pel que fa a la nova bonificació que s’afegeix a l’ordenança, es tracta de l’aplicació d’un 20% menys en la quota d’assistència a la Llar d’Infants del 2n germà i següents, sigui quina sigui el tipus d’assistència (matinal o de tot el dia).

Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament, ha explicat que “aquestes novetats responen a la voluntat d’adequar i adaptar el servei de la Llar d’Infants a les necessitats de les families. Actualment, hi ha 3 famílies amb 2 germans o més que coincideixen escolaritzats i que se’n podran beneficiar”.

L’ordenança amb aquests canvis incorporats entrarà en vigor un cop s’acabi la tramitació, previsiblement a començament de 2018.